Om oss

Med över 20 års branscherfarenhet

Om MPL Värmepumpspartner AB

Vi som äger och driver MPL Värmepumpspartner AB heter Mats Lefrell med hustru Pia. Pia hjälper till med administration och andra praktiska göromål på fältet och tillsammans utgör vi initialerna MPL i företagsnamnet. Mats har över 30 års branscherfarenhet som servicetekniker och installatör av värmepumpar. Sedan sommaren 2007 bedriver vi verksamhet i eget aktiebolag med huvudsaklig inriktning på service, reparationer och utbytesinstallationer.


Sedan 2016 arbetar även sonen Markus i familjeföretaget som kyltekniker och installatör. Vi utför även ventilationsrengöringar och injusteringar av luftflöden på frånluftsvärmepumpar. Vi är även behjälpliga med service och reparation av vattenburen golvvärme av de vanligaste fabrikaten. Företaget har sitt säte i Österskär Österåkers kommun och utgår därifrån. 


Inom företaget har vi personliga kylcertifikat, personlig certifierad kompetens för arbete med kyl och värmepumpsanläggningar samt elbehörighet. Företaget är certifierat av Incert för arbete med kyl och värmepumpsanläggningar.

  • Personlig service

  • Lång yrkeskunskap

  • Snabb service

Har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig till oss!